Litt bakvendt å sitte her i oktoberkulden med 700 nylagte løk i hagen og drømme om sommeren, men jeg var så godt i gang. Denne er nesten like god som den absolutte favoritten Gaspacho. God med reker og røkelaks.
1 stor agurk
1 liten gul løk i biter
½ hvitløksbåt i skiver
4 dl youghurt naturell
1/12 dl kremfløte
1 ss presset sitron
Salt, pepper
Agurken deles på langs, kjernes, skrelles og deles i biter. Kjøres i kjøkkenmaskin sammen med løk og hvitløk. Rør inn yoghurt og fløte, smak til med sitron, pepper og salt. Settes i kjøleskap i (minst) 3 timer.
(Bilde fra Matoppskrift.no)
We had no choice
-
”So you’ve been to the field then,” I said to two 6-year-olds, who stood in
front of me looking serious, covered in mud.
”Yes. I have new shoes,” one of th...
for 9 år siden
Dette så virkelig snaskens ut!
SvarSlettHenriette